15 октомври, 2007

Happy Birthday, LifeCircle!!!

Happy Birthday! Стана на 1 годинка ;) Ето те пак точно година след първия си пост. Всъщност година и 1 ден, не знам къде ми убягна тази втора единичка..
Не е малко време, за мен лично. 1 година, в която споделях тук - къде със себе си, къде с постепенно достигналите по един или друг път гости. И съм сигурен, че не измених на себе си. Че вървя една година по пътеката, по която тръгнах тогава.. Онази метафора от началото - за витрината, стъклената къща - тя се оправда, но успя да ме зарежда по свой си начин през всичкото това време. И преживя заедно с мен усмихнати и тъжни моменти.. 1 година..
Радвам се за това, което си :) Срещнах дори определението "странни" за нещата, които съм споделял на теб. А "странни" в този контекст на мен ми харесва ;)

1 година с 90 поста, разхвърляни наоколо (всъщност 91 - още една единичка, но тя е тази, точно тази в момента). 90 къса от мен..

Довели до това да се усмихвам на някого тук, прекарал цял 1 час с теб в днешния следобед. Виждайки следите от стъпките му.. :)

Happy Birthday, LifeCircle! И да не забравиш своето RC, което, сигурен съм, ще продължиш да водиш със себе си! :) Синдромът на вечната beta, знаеш защо ;)



(to be continued...)

4 коментара:

Dara каза...

Честита годинка :)
Ето ти нещо за happy birthday:)

http://youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg&mode=related&search=

T. каза...

Благодаря! :) Готино е, разсмя ме ;)

Анонимен каза...

Честито и от мен!

T. каза...

:) Благодаря и на теб, Веси!