29 октомври, 2006

хамалите онлайн

Из визитката на студентите-хамали от http://hamalite.hit.bg/ :

Нашият екип се състой от изключителни професионалисти, с дългогодишен опит в областта на хамалските услуги, подготвени да се справят с всяка ситуация. Потърсете ни! Ето и малка част от тези, които ни се довериха:
  • Военна прокуратура
  • Kenvelo
  • Benetton
  • City Center Sofia
  • Mall of Sofia
  • ...
Станете част от тях!

С необходимата доза чувство за хумор :). На простичкия на вид сайт има не малко словесни идеи, поставени в конкретната "хамалска" ситуация.

4 коментара:

Анонимен каза...

Добро е.
Най-сетне малко чувстово за хумор. ;) Аман от хора, които се взимат насериозно.
;)
Телефонът си го записах, за всекис лучай ;) (на това му казвам добра рекламна стратегия!)

T. каза...

ние се смеем, но то може да се вземе и съвсем сериозно ;) просто хората по грешен начин са свикнали да гледат на хамалите, пък били те и студенти :). същият стил би се приел по съвсем различен начин в друг контекст. но пък така стои доста свежо :)

Радослав Добрев каза...

в Последно време сайтовете за хамалски услуги се множат като гъби след дъжд. Опитайте и вие: просто напишете хамали в гугъл и вижте колко от тях използват Adsense. Из визитката на http://ayrton.hamalite.org :

Всеки наш хамал е трениран да мести вашите вещи по възможно най-ефективен и внимателен начин. Ние се надяваме да привлечем нашите бъдещи клиенти чрез вашите препоръки, затова искаме да се уверим, че сте напълно задоволени от нашата работа. Офисът ни е разположен в Студентски град където всички живеем на общежития; въпреки това ние приемаме хамалски поръчки до всяка точка на София.

Сами виждате, че хамалският сектор търпи еволюция: сайтовете стават по-изчистени; като по този начин печелят доверието на бъдещите клиенти.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.