29 септември, 2007

Martin Petrov's first 2 for City

Колебаех се дали да се връщам към видео и линкове към актуалните ни златни футболни изпълнения (разбирай Митко Бербатов, Марто Петров, etc.), но в крайна сметка - защо пък не. Когато хубавото си е хубаво, ще се намери кой да го оцени ;)
Поводът, разбира се, е Мартин Петров и първите му 2 гола за Сити миналия уикенд (Фулъм - Манчестър Сити 3:3). Последва цяла седмица в суперлативни отзиви, купища похвали от страна на Ериксон, Марто беше обявен и за играч на мача от сума ти реномирани издания на острова..
Цяла седмица така и не се появи в YouTube видео от въпросните, което ме накара да потърся през Google картина от мача - резултатът: доста добро, макар и бая дълго (над 13 мин.) видео в Footytube (асоциацията не е никак случайна); 2 чудесни гола на Марто и основна заслуга за третия; като цяло приятна картина.. Според мен си струва. Особено за човек, пропуснал мача.
(Ако когато преди 3 седмици при дебютния гол на Митко Бербатов знаех за този чудесен сайт, и неговите изпълнения нямаше да останат скрити)

Та, видеото с изпълненията на Мартин Петров срещу Фулъм (3:3) - ето тук.

Няма коментари: