25 септември, 2007

"Земята отвисоко" отвисоко

Преди седмица вмъкнах за уникалната изложба на френския фотограф Yann Arthus-Bertrand "Земята отвисоко" - днес пък ми хвърлиха линк към снимки, показващи отвисоко самата изложба, във вечерната й светлина - снимки на Николай Феникс, публикувани в сайта на списание Едно. Като че е снимано някъде от Хилтън?

За загубилите линка - ето го отново тук.

6 коментара:

Анонимен каза...

О, да, мисля че определно от "Хилтън" е снимано. А самата изложба е наистина много красива. Надявам се да намеря време някоя сутрин или вечер да намеря достатъчно време за да ида да я разгледам обстойно. Не си струва иначе - в блъсканицата.

T. каза...

Сутрин ми се вижда някак ограничаващо - все ще си мислиш какво имаш да правиш след това и ще бързаш. А има много за разглеждане :) Най-доброто време ми се струва вечер, по-късно.. но да е по-топло, да позволява отпускане и спокойствие..
Днес минах около обяд с автобус оттам, беше някаква безумна лудница, тълпи от хора.. Но е обяснимо.
Изпуснах момента снощи вечерта и сега се чудя кога пак ще имам такава по-свободна възможност ;)

Анонимен каза...

Аз тази вечер исках, но хората с които бях им се доспа и не можах ;) Може да се организираме през седмицата? Драсни един мейл ако искаш :)

T. каза...

Ще си го отбележа като възможност :) Само да видя ще имам ли някоя свободна вечер тази седмица, че както е тръгнало напоследък.. ;)

Анонимен каза...

Мда :)Чух аз за разни диви партита в онлайн отдела...хихи

T. каза...

То да бяха само те, щеше да е добре ;) Щото - какво толкова - миналата седмица: едно наистина диво и готино в понеделника, но си имаше повод тогава :) и едно съвсем скромно в четвъртък вечерта, ама наистина скромно. Но нещата не се ограничават само с това, споменах ;)