29 декември, 2007

Бербатов - 4 в 1! (предновогодишно)

Малка следколедна усмивка :) Доста встрани от нещата, които в последно време се появяваха тук (и усмивката може би, но по-конкретно темата), но някак си предизвиканото си е предизвикано.

Митко Бербатов - в един от онези мачове, които са причина да казва толкова често, че обича Тотнъм и кариерата си там. Нямах нагласа да гледам мача, но развитието му в един момент ме насочи към телевизора - нещо доста рядко случвано напоследък. 1:0, 2:2, 3:3, 6:4 - за пръв път 4 гола в един мач за Бербо във Висшата лига на Англия. Първи хеттрик, постигнат около 72-та минута, а малко след това и 4-то попадение. Тепърва ще се пише. Но заглавията и поредната доза суперлативи за нашето момче са предположими.

С последния съдийски сигнал Митко взе топката в ръце и я понесе към съблекалните под овациите на феновете. Един специален спомен, който със сигурност ще бъде запазен. А те ще пеят още своята песен за него.

Със сигурност ще се изкуша и за едно видео с головете тук, ако YouTube пусне и успее да задържи онлайн поне за няколко дни такова, без да го свали заради нарушаване авторските права на някоя телевизия.



Тотнъм - Рединг 6:4 (4 гола на Димитър Бербатов), 29.12.2007

Няма коментари: