12 февруари, 2009

Future Shorts - The Very Best of 2008

Дали заради "the very best" заглавката, събираща вдъхновения от цялата 2008-ма, дали заради включването на "Директор на водопад" - документалния филм за група Ревю от 1989 г., или пък като естествен резултат от появата всеки път на много нови ентусиазирани хора на прожекциите в последните месеци на миналата година - но тази вечер залата в Дома на киното беше абсолютно препълнена. Не знам как са се чувствали момчетата, намерили място дори на самата сцена отстрани, облегнати на колоната, или пък къде са се сместили многото допълнително прииждащи, но си струва. И от втория ред всъщност се гледа сравнително прилично :)

Компилацията "The Very Best of 2008" събра много познати филмчета, а сред тях се намериха дори и непознати такива - но всичките радващи.

Future Shorts вълната продължава - нека още повече хора успеят да й се нарадват!..P.S. Мярка се споменаване на отделен YouTube канал на Future Shorts Bulgaria, има го дори и на банер на сайта. Но пък YouTube не се дава и не се отваря - късмет!

P.P.S. Специален поздрав с "Pound"!

Няма коментари: