13 юни, 2008

Pipe.bg - Second Life

Мина малко повече от половин година всъщност.. но.. нали си беше обещание :)

За мен си е стабилна глътка свежест - новият облик - с дрехата и джаджите по страниците - а и най-вече събудената нова вълна ентусиасти (покрай "наши хора" и малко приятели, но защо пък не и нови, които ще привлечем на наша страна) - е, и добрите стари приятели, постепенно отстъпили с времето, но, видяло се, готови да се върнат на "фронта"
.
Дърпаме завесата и.. представяме попроменения Pipe.bg - тадъм! :)

Цялата тази промяна днес ме усмихна, искрено. Всъщност, истината е, че ме усмихна още снощи, когато резултатите добиха по-завършен вид - за да повярваме, че е имало за какво..
Не е лесно да оцелее такова нещо, една от много social bookmarking мрежи в страна, където за повечето хора стои прекалено екзотично и ненужно, безмислено. А Pipe си беше и не малко отричан и отписван с времето.. В началото го слагаха в 4-ката, която ще оцелее сред 30-тината и повече подобни експерименти, но пък много скоро започнаха един по един да го вадят оттам - нашите приятели блогърите от БГ блогосферата.

Но пък е готино да видиш как борбата дава в един момент резултат - и то след като почти всички вече са загубили вярата си в нея.

Очакват ни и изненади ;)

>> Pipe.bg - Second Life.. Join us! :)

Няма коментари: