06 януари, 2007

кабеларките срещу Диема, или кой пада в жертва?

ние зрителите, май, основно. не че е удачно да се самонаричам зрител. най-много някой мач именно по Диема да ме накара да застана пред телевизора веднъж седмично. май до този момент. мирише на игра. и играта мирише. всички миризливи кабеларки се вдигат на бунт срещу Диема заради поскъпване на условията. а да не би някой друг да предлага това качество, което мачовете от Англия, Испания, Франция са? парче от Италия по Ринг, сламка от Германия по Евроком Пд. разходите на Диема Вижън само за футболните права сигурно са колкото на 90% от останалите канали, в които единственото, което можеш да направиш, е да превключиш напред с дистанционното. там просто пълнеж няма. твърде малко неща останаха за гледане по кабеларките. извадиш ли спортните събития, май вече почти нищо. отделни сламки са по-смислените и качествени филми или друг тип предавания. битката мирише. и не се води в полза на потребителя. а на неговия/нашия гръб. бизнесът си е бизнес. дори и да е безумно далеч от качеството.
още по темата тук (и на безброй много други места, през крачка и под крачка). сега ще се наприказват, сега ще се наоглеждат. а бедният човечец псува ли псува. отнеха му последното..

btw, как така се случва, че бидейки абонат на даден кабелен оператор, в един момент ей така без предупреждение (за какво ти е) започваш да получаваш програмата на друг? magic. почваш да се чудиш кой оплете кабелите с чуждите.. това остана назад вече, преглътнах. подписах си новия договор без да имам избор. и нали ми беше все тая, веднъж на седмица да гледах някой мач по Диема. а сега? сега ми казват, че старият оператор, който все пак явно още съществува - е, той не се карал с Диема, той си предавал мачовете. а мнението на потребителят?..

Няма коментари: